Barns: Da Matić nije reagovao...

Izvor: B92, 11.Apr.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barns: Da Matić nije reagovao...

Fudbaler Burnlija Ešli Barns rekao je da Nemanja Matić nije reagovao kada ga je faulirao na utakmici sa Čelsijem niko ne bi ni primetio njegov start.

Barns je oštro faulirao reprezentativca Srbije, koji je imao sreću što je posle toga mogao bez problema da odšeta, ali je Matić reagovao i odgurnuo igrača Burnlija, zbog čega je zaradio crveni karton. S druge strane, Barns je prošao bez ikakve javne opomene.

Mogla bi da me prati reputacija, ali niko osim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Matića na stadionu nije ni trepnuo tog dana. Svi su nastavili sa igrom. Čak je i Murinjo stajao mirno u tom trenutku. Tim velikim timovima se ne sviđa to što mi radimo, unosimo im se u lice i otežavamo im život. Nećemo se samo pojaviti na stadionu i prihvatiti da će Čelsi pobediti. Mi nismo takvi, mi se borimo za svaki bod da bismo ostali u ligi i tako ćemo i nastaviti“, naglasio je Barns za „Gardijan“.

Barns je, bez sumnje, napravio najveći broj faulova u Premijer ligi ove sezone, ali ga taj kojim je mogao da slomi nogu Matiću prati već nedeljama.

Znao sam da se nešto sprema posle utakmice, jer su mu prijatelji slali poruke i govorili da se moje ime svuda pominje. Mislim da je sve izmaklo kontroli jer je sve vezano za Premijer ligu pod lupom na dnevnom nivou. Jeste, faulirao sam ga i izvinio sam se, ali u tom trenutku nisam mislio da sam ga zausta tako udario. Nisam to želeo i nisam uradio ništa loše“, istakao je Barns.

U intervjuu za „Gardijan“, fudbaler Burnlija je takođe istakao da mu je reakcija menadžera Čelsija Žozea Murinja, koji je za faul rekao da je kriminalan, bila smešna.

Teže je bilo prihvatiti ono što je rekao Žoze Murinjo. Svi su odjednom počeli da me nazivaju raznim pogrdnim imenima i to mi je bilo smešno. Sledećeg dana sam na televiziji gledao Murinja, ali sam prebacivao kanale kada je pokušavao da me kritikuje. I to mi je zaista smešno, jer je sve to deo fudbala, uvek imate i uspone i padove“, rekao je Barns.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sve bi bilo u redu da Matić nije reagovao"

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2015

Fudbaler Barnlija Ešli Barns rekao je da, Nemanja Matić nije reagovao kada ga je faulirao na utakmici sa Čelsijem, niko ne bi ni primetio njegov start...Barns je oštro faulirao reprezentativca Srbije, koji je imao sreću što je posle toga mogao bez problema da odšeta, ali je Matić reagovao i odgurnuo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.