Barkli otpisao Bulse (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barkli otpisao Bulse (video)

Legendarni košarkaš je prokomentarisao situaciju u plej-of seriji u kojoj se nadmeću dve najveće franšize na Istoku.

Pretpostavljalo se da će biti veoma uzbudljivo i dramatično u duelima Boston Seltiksa i Čikago Bulsa, tako i jeste.

U najavi plej-ofa mi smo u svojoj analizi parova na Istoku preodiči da Kelti igrački uopšte nisu igrački jači, iako su startovali sa 'pol' pozicije, a Bulsi sa osme.

Tada smo apostrofirali da iskustvo Dvejna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vejda i Radžona Ronda može da bude presdan faktor u korist Čikaga i to se ispostavilo kao tačno.

Bulsi su po Rondovim notama dva puta brejknuli Seltikse u 'TD Gardenu' i poveli sa 2:0 u seriji, ali se onda lucidni plejmejker povredio, Boston je uzvratio istom merom u 'Junajted centru' a sinoć pred svojom publikom sjajnom igrom u poslednjoj četvrtini upisao i treći trijumf i stigao na korak od polufinala.

Iako postoji šansa da se Rondo vrati za šestu utakmicu, Čarls Barkli je ubeđen da Seltiksi idu dalje.

"Seltiksi sada imaju momentum i to više nije ona ista ekipa sa početka serije. Bredli i Horford nisu odigrali prve dve utakmice dobro, sada su uhvatili zalet i sjajni su. Boston je mentalno sada mnogo jači i moje mišljenje je da će oni proći."
rekao je Barkli.

Šakil O'Nil se nije složio sa njim, iako navija za Seltikse u ovom duelu, što je i logično, jer je jedan deo svoje karijere branio boje najtrofejnije franšize u NBA ligi.

"This is a different Boston team now." - Chuck on the @celtics momentum after taking a 3-2 series lead over Chicago. #NBAPlayoffs

A post shared by NBA on TNT (@nbaontnt) on Apr 26, 2017 at 8:51pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.