Barkli ne veruje u Sanse protiv Jokića: Ne mogu da postignu dovoljno poena

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 08:22

Barkli ne veruje u Sanse protiv Jokića: Ne mogu da postignu dovoljno poena

Denver je u prvom meču serije u plej-ofu pobedio Finiks sa 125:107 i tako poveo u polufinalnoj seriji Zapada.

Jokić i drugovi su favoriti za prolaz u finale, a Nagetsi su slavili i pored zapaženih učinaka Kevina Durenta i Devina Bukera, koji su postigli 29, odnosno 27 poena.

Tandem Jokić-Marej je bio dominantan, Nikola je postigao 24, Džamal 34, ali je Jokić imao i neverovatnih 19 skokova.

Čarls Barkli, legenda NBA, otuda nema poverenje da Sansi mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zaustave zahuktalu četu iz Denvera.

"Kad pogledam Sanse i njihov tim, uh... Pokušaću da budem fer. Mislim da jednostavno ne mogu da postignu dovoljno poena. Mislim, Kevin Buker će bukvalno morati da ima ludilo od mečeva da bi nešto uspeli", kaže Barkli.

Ne vidi pomoć u ostatku ekipe.

"Kad pogledam njihovu klupu, ne vidim odakle bi mogli da dobiju 20 poena od bilo koga u takvim mečevima. Jednostavno, nemaju to".

Na kraju, dao je i savet Sansima šta da rade da bi imali šanse protiv Nagetsa.

"Kevin Durent i Buker će morati da igraju ceo susret. Moraće da igraju u nekoj zoni da bi sa defanzivne strane mogli da odmore. To je jedino što mogu. Imati dan slobodno. Ako žele nešto, ovi momci moraju da odigraju celu utakmicu", zaključio je Barkli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.