Izvor: B92, 18.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barikelo želi novi ugovor sa Ferarijem

Vozač Ferarija Rubens Baričelo želi produžetak postojeće ugovora sa italijanskim timom.

Kako prenose italijanski i britanski mediji Brazilac ( kome važeći ugovor ističe krajem 2004.) želi dogovor pre početka nove sezone. "Kreirao sam sebi situaciju u velikom timu za koju su mnogi mislili da je nemoguća - imam isti status kao i Mihael Šumaher i veoma sam srećan ovde " izjavio je Barikelo, koji je u 2003.pobedio u dve trke

Šef tima Žan Tod najavio je povoljan ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovora sa Barikelom:

"Veoma smo zadovoljni njegovim učinkom. Napredovao je mnogo sa ovim timom, i ne vidim ni jedan razlog da ide" rekao je Tod.

Predsednik Ferarija Luka Di Montecemolo odbio je da precizira datum potpisivanja novog ugovora, ali je najavio da će on sa Brazilcem biti potpisan u pravom momentu".

Barikelo je prošle sezone završio kao 4. u generalnom plasmanu uz pobede u Silverstounu i Suzuki.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.