Baraha pauzira tri nedelje

Izvor: B92, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baraha pauzira tri nedelje



Fudbaler Valensije Ruben Baraha neće moći da igra naredne tri nedelje zbog povrede mišića, pa će propustiti utakmicu Lige šampiona 28. novembra sa Šalkeom.

Takodje, neizvesno je da li će se oporaviti na vreme za poslednji meč Grupe B Lige šampiona u decembru sa Čelsijem.

Vezni igrač je pokidao butni mišić na treningu prošlog utorka, u sudaru sa brazilskim igračem Eduom, koji se vraća u punu formu posle skoro dve godine u toku kojih je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao velike probleme sa povredama.

Baraha, koji ima 32 godine, u protekle tri godine je više puta povredjivao mišiće.

On je igrao za Španiju na Svetskom prvenstvu 2002. godine, kao i na Evropskom prvenstvu 2004. godine, ali od tada nija dobio poziv za reprezentaciju, pre svega zbog niza povreda.

Njegovo mesto u veznom redu Valensije zauzeće ili Edu ili Portugalac Manuel Fernades, koji se takodje oporavio posle povrede.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.