Barać: Moramo da pokažemo ogromnu želju za pobedom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 14:49

Barać: Moramo da pokažemo ogromnu želju za pobedom

Mega dočekuju Krku od 12 časova.

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je za sajt kluba pred utakmicu sa Krkom, da njegov tim sutra mora da pokaže ogromnu želju da pobedom. Košarkaši Mege sutra od 12 časova dočekuju ekipu Krke u utakmici 8. kola ABA regionalne lige.

 - Očekuje nas teška utakmica, kao i svaka u ovom takmičenju. Krka je dobar i agresivan tim, protiv kojeg moramo da pokažemo ogromnu želju za pobedom od prvog minuta. Pre svega, želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nastavimo sa dobrim igrama i nadamo se da će nas to dovesti u poziciju da još jednom odbranimo domaći teren - istakao je Barać.

Mladi prvotimac Mege Oleksandr Kobzistij tvrdi da je ekipa spremna za novi izazov.

 - Dočekujemo ekipu Krke kod kuće posle dva vezana trijumfa. Oni se nalaze u seriji poraza, tako da moramo da budemo veoma oprezni jer će biti izuzetno motivisani da je prekinu pobedom. Ipak, trenirali smo dobro tokom nedelje i spremni ih dočekujemo - zaključio je Kobzistij.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.