Barać: Da odgovorimo na čvrstu igru FMP-a

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 23:47

Barać: Da odgovorimo na čvrstu igru FMP-a

Košarkaši Mege trećem kolu ABA lige gostuju u Železniku ekipi FMP-a.

Susret je na programu u ponedeljak od 20.00, a oba tima su odigrala veoma neizvesne mečeve na startu sezone.

Predstojeći Mega dočekuje sa učinkom 0-2, dok FMP ima po pobedu i poraz.

Trener Marko Barać je svestan šta je potrebno da bi njegov tim parirao rivalu na njegovom terenu i došao u poziciju da ostvari pozitivan rezultat.



"Nakon dve utakmice koje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrali na jednu loptu, očekuje nas još jedno teško gostovanje. Iskoristili smo vreme, napravili skauting i radili na našoj igri. FMP je kroz dopunsku selekciju potpuno izmenio izgled spoljne linije i sada je to potpuno drugačiji tim u odnosu na pripremni period. Moramo da igramo sa mnogo koncentracije i da odgovorimo na čvrstu igru koju protivnik gaji na svom terenu",
rekao je Barać.

Mega je u nedelji između drugog i trećeg kola regionalnog takmičenja iskoristila priliku da odigra prijateljski meč protiv Dinamika i ubedljivom pobedom 80:54 popravila raspoloženje pred duel u Železniku, a Timotej Malovec se nada i prvom trijumfu u ABA lig.

"Očekujemo težak meč na strani protiv FMP-a. Imali smo nešto više vremena ove nedelje i iskoristili smo ga da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnoj utakmici. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što umemo i da ćemo doći do prekopotrebne pobede", istakao je Malovec.

Košarkaši Mege i FMP-a su dosad igrali 14 puta u ABA ligi, a oba tima imaju po sedam trijumfa u međusobnim okršajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.