Barać: Borićemo se od prvog minuta

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 12:50

Barać: Borićemo se od prvog minuta

Trener Mege Marko Barać izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa ekipom FMP-a da je njegov tim želi da se bori od prvog do poslednjeg minuta.

Košarkaši Mege sutra od 18 časova dočekuju ekipu FMP-a u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

"Posle plej-ofa ABA lige i finala Kupa Radivoja Koraća, zauzimanjem prvog mesta u grupi ispunili smo još jedan takmičarski cilj ove sezone. Do svega toga smo došli sa veoma mladim igračima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su time opravdali svoj talenat i počeli da ga pretvaraju u kvalitet. U takvom, podmladjenom sastavu, želimo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta i da pružimo najjači mogući otpor ekipi FMP-a", istakao je Barać.

Plejmejker Mege Luka Cerovina dodaje da njegov tim pobedom želi da otvori seriju.

"Očekuje nas bitna utakmica protiv ekipe FMP-a. Obe ekipe su promenile rostere u odnosu na početak sezone, ali nevezano za to, sigurno je da poseduju veliki kvalitet. Mi želimo da pobedom počnemo ovu seriju i tako napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", zaključio je Cerovina.

Mega i FMP su se ove sezone sastali tri puta, uprvom susretu u regionalnoj ligi bolji je bio tim iz Železnika, dok je u drugom duelu u regionalnom takmičenju slavila Mega (77:72), kao i u polufinalu Kupa Radivoja Koraća (86:67).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.