Izvor: Blic, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banković ponovo tukao Halilovića

Banković ponovo tukao Halilovića

U niškoj sportskoj javnosti vlada muk posle drugog fizičkog nasrtaja, za samo mesec i po, Zorana Bankovića, nekadašnjeg igrača i donedavnog predsednika FK 'Radnički', na Slobodana Halilovića, dugogodišnjeg igrača i u više navrata trenera ovog kluba.

Do incidenta je došlo u subotu pre podne u strogom centru Niša, u Ulici Nikole Pašića, na potezu od 'AIK banke' do restorana 'Sinđelić'.

- Registrovali smo dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narušavanja javnog reda i mira sa istim učesnicima - Zoranom Bankovićem i Slobodanom Halilovićem. Jedno narušavanje javnog reda dogodilo se 30. oktobra oko 10 časova, a drugo 9. decembra oko 10.30 časova. U oba slučaja podneli smo prekršajne prijave protiv Zorana Bankovića. Halilović nema teške povrede - rečeno je 'Blicu' u SUP- u.

Krajem oktobra, kako je 'Blic' pisao, Banković je zadao nekoliko udaraca u lice Haliloviću u poslastičarnici 'Kalča' u centru Niša. Halilović je tada, kao i prilikom najnovijeg napada, prošao sa lakšim telesnim povredama. Banković je povodom prvog incidenta izjavio 'Blicu' da je bio revoltiran time što ga je Halilović nazvao 'nekultivisanim'. Halilović je tada rekao da mu nisu jasni motivi napada i da je zapanjem Bankovićevom 'količinom mržnje'.

Niška sportska javnost bila je šokirana, ali niko nije očekivao da će se napad ponoviti.

Slobodan Halilović, inače, aktuelni šef stručnog štaba vranjskog Dinama, zamolio je za razumevanje zbog odbijanja da se javno oglašava povodom novnog incidenta, s obrazloženjem da će slučaj ispitati nadležni organi.

Banković tvrdi da u subotu i nedelju nije bio u Nišu, već u Skoplju, a umesto komentarisanja incidenta zapretio je 'Blicu' tužbom.

- U subotu i nedelju uopšte nisam bio u Nišu, već u Skoplju.Tužiću vaš list ukoliko išta objavi o meni. To su moje privatne svari - rekao je Banković.

O. Milijić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.