Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 14:18

Banjalučani oslabljeni u Mostaru

Velež dočekuje Borac u prvom meču 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine

Pošto je prošlog vikenda utakmicama 20. kola nastavljena Premijer liga Bosne i Hercegovine, u naredna četiri dana očekuju nas nova uzbuđenja na fudbalskim terenima širom BiH. Na rasporedu su utakmice 21. kola, a takmičarski program kreće već danas (18.00) na stadionu Rođeni, mečom Velež – Borac Banjaluka, duel starih rivala i timova koji se bore za izlazak na evropsku scenu i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od zanimljivijih mečeva ovog kola.

Prolećni deo prvenstva Velež je otvorio remijem (0:0) u Bijeljini protiv Radnika. Trener Rođenih Feđa Dudić i nije zadovoljan bodom u prvom meču u 2021. godini. Pred Veležom je imperativ pobede, jer ukoliko želi da nastavi trku za Evropu, bodovi protiv direktnog konkurenta su mu preko potrebni.

S druge strane, Banjalučani u Mostar stižu posle pobede nad Olimpikom u Banjaluci (2:0). Trener Marko Maksimović neće moći računati na neke bitne igrače poput Jove Lukića, Marka Jovanovića, Siniše Dujakovića, Đorđa Milojevića, Dine Ćorića, dok su pod znakom pitanja Dejan Meleg i Marko Brtan.

18.00: (2,00) Velež (3,30) Borac B. (3,60)

Trener domaćeg tima Feđa Dudić neće moći računati na suspendovane Mevlina Osmića i Dinu Hasanavića, dok još nekoliko igrača ima određenih problema s povredama.

Tradicija nije na strani Borca jer u dosadašnjih 11 mečeva u Mostaru nijednom nije upisao pobedu, a tek u tri navrata tim iz Banjaluke je osvojio bod. U prvom duelu ova dva tima, Borac je u Banjaluci trijumfovao sa 2:0.

PREMIJER LIGA BIH – 21. KOLO

Petak

18.00: (2,00) Velež (3,30) Borac B. (3,60)

Subota

14.00: Krupa – Široki Brijeg

14.00: Tuzla Siti – Željezničar

19.00: Sarajevo – Zrinjski

Nedelja

17.00: Radnik B. – Mladost

Ponedeljak

14.00: Olimpik Sarajevo – Sloboda

***kvote su podložne promenama

PIŠE: Marko TEŠANOVIĆ

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.