Banja Kanjiža obojena u belo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022, 14:13

Banja Kanjiža obojena u belo

Prvi put u sportskoj hali Banje Kanjiže, od 11. do 22. održava se Herkules kamp u tekvondou na kojem učestvuje više od 300 takmičara iz naše zemlje i klubova iz Španije, Kanade, Austrije, Rumunije, Slovenije i Bosne Hercegovine.

„Na kampu učestvuju brojni takmičari iz naše zemlje i inostranstva koji imaju zapažene rezulate sa evropskih i svetskih takmičenja. Ovo je jedan od najkvalitetnijih tekvondo kampova u našem regionu. Banja Kanjiža nam pruža izuzetne uslove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za smeštaj, ishranu i uslove za rad gde se praktično iz hotelske sobe ulazi u sportsku salu, pa smo već odlučili da se na ovom mestu okupljamo i narednih godina, što je bila želja i klubova iz pomenutih zemalja učesnica“ – kaže za RTV Vojvodinu trener organizatora kampa TK Herkules Stanimir Kujundžić.

Na kampu u Banji Kanjiži organizovani su treninzi u dve grupe. Od 11. do 16. avgusta bili su okupljeni najmlađi takmičari, a od 16. do 22. avgusta veštine u ovom olimpijskom sportu na zajedničkim treninzima razmeniće već provereni majstori ovog sporta u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

„Sudeći po učesnicima, pre svega mladih u ovom sportu, smatram da je ovo kamp koji je ugostio najuspešnije, pre svega naše klubove i njihove najperspektivnije takmičare. Po onome što smo videli, naša zemlja ima izuzetno veliki potencijal u ovom sportu“ – zaključuje Kujundžić.

U Vršcu će 24. i 25. septembra biti održan Kup Srbije što će ujedno biti i naše prvo takmičenje u ovom olimpijskom sportu u drugoj polovini godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.