Bane, pa kako si to glasao za njega?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane, pa kako si to glasao za njega?! (foto)

Poznato je kako su u izboru za Zlatnu loptu glasali kapiteni reprezentacija, a naš Branislav Ivanović imao je zanimljivog kandidata.

Kapiten srpske reprezentacije nije mogao da ne stavi nekog svog saigrača iz Čelsija, a izabrao je Edena Azara.

Ovo je bi bilo toliko interesantno ako ne bismo uzeli očajan učinak Belgijanca protekle jeseni, postigao je samo jedan gol i često se nalazi na meti kritičara, kao i parodija u engleskoj javnosti i na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežama.

Ipak, na sreću Azar nije bio Banetov prvi izbor, jer je Ivanović na prvo mesto stavio osvajača Lionela Mesija, a potom svog saigrača, a treće mesto zauzeo je Nejmar.

Dakle, kod Baneta nema mesta za Ronalda, a podsećamo da je i Žoze Murinjo letos rekao da je Azar bolji od Kristijana i tada ga urekao, jer Belgijanac od tog trenutka, već više od četiri meseca nije postigao nijedan gol.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.