Bane debituje, nikada ne biste pogodili koji broj je uzeo u Zenitu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane debituje, nikada ne biste pogodili koji broj je uzeo u Zenitu! (foto)

Srpski internacionalac je nedavno London zamenio Sankt Petersburgom, a sada će dobiti priliku i da debituje u dresu novog tima.

Branislav Ivanović se našao u startnoj postavi koju će Mirčea Lučesku izvesti na megdan belgijskom Anderlehtu.

On će igrati na svojoj standardnoj poziciji desnog beka u Briselu.

Ipak, umesto prepoznatljive "dvojke" ili "šestice" koje je dosada nosio na leđima, Ivanović će na leđima u Zenitu nositi broj 60.

Koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << simbolika stoji iza ovog broja nije poznato, ali se nadamo da će Bane već na startu u novom klub i sa novim brojem, ostaviti snažan utisak.

Zenit starting XI: Lodygin, Zhirkov, Criscito, Neto, Ivanovic, Javi Garcia, Hernani, Giuliano, Shatov, Dzyuba (C), Kokorin. #ANDZEN #UEL pic.twitter.com/ZUxEHaMj86

— FC Zenit in English (@fczenit_en) 16. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KADAR NEVERA: Ni u LUDILU ne možete da pogodite koji je broj u Zenitu IZABRAO Bane Ivanović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017

Kapiten Orlova debituje za klub iz Sankt Peterburga u zvaničnim utakmicama...Branislav Ivanović će u Zenitu nositi broj 60! Kapiten reprezentacije Srbije debitovaće večeras za Zenit u zvaničnim utakmicama pošto je dobio poverenje trenera Mirčee Lučeskua za meč protiv Anderlehta u Briselu...Dojučerašnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.