Bane: Uživam u Čelsiju uz Murinja

Izvor: B92, 09.Okt.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane: Uživam u Čelsiju uz Murinja

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović izrazio je veliko zadovoljstvo saradnjom sa Žozeom Murinjom istakavši da njegov tim ima prostora za napredak.

Posle sedam kola u Premijer ligi Čelsi je treći na tabeli sa četiri pobede, dva remija i porazom, te dva boda zaostatka za liderima Arsenalom i Liverpulom.

"Murinjo je veliki motivator. Odigrali smo nekoliko dobrih, ali i nekoliko loših utakmica. Imamo dosta prostora za napredak, možemo bolje i mislim da ćemo biti bolji posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentativne pauze", rekao Ivanović.

Ivanović je kazao da mu je svejedno na kojoj poziciji se nalazi na terenu i da se uvek trudi da igra najbolje moguće.

"Počeo sam kao desni bek, posle sam igrao centralnog, a onda sam ponovo vraćen na desnu stranu odbrane. Često sam menjao pozicije. Srećan sam zbog toga zato što je dobro za mene da mogu da igram na dva mesta u timu. Uvek se trudim da igram najbolje moguće. Stvarno uživam u ovom klubu", kazao je Ivanović.

Kapiten reprezentacije Srbije je izjavio da je Ešli Kol najbolji levi bek u poslednjih 10 godina i da mu je zadovoljstvo što igra sa njim.

"Za mene je Ešli Kol najbolji levi bek u poslednjih 10 godina. Pravo je zadovoljstvo igrati sa njim. Kada on igra na drugoj strani terena i vi ste motivisani da budete bolji", rekao je Ivanović.

On je dodao da nikad neće zaboraviti gol koji je postigao u finalu Lige Evropa 2013. godine protiv Benfike.

"To je bio jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Naravno, to nikada neću zaboraviti", rekao je fudbaler Čelsija.

Ivanović je do sada za Čelsi odigrao 229 utakmica i postigao 23 gola, a za reprezentaciju Srbije je sedam puta zatresao mrežu na 64 meča.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanović: Murinjo je veliki motivator

Izvor: Sportal.rs, 09.Okt.2013

Defanzivac Čelsija Branislav Ivanović kaže da je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Žozeom Morinjom. Takođe, kapiten Srbije smatra da je Ešli Kol najbolji levi bek na svetu i da je teško biti poput njega.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.