Bambi overio pobedu CSKA

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bambi overio pobedu CSKA

Fudbaleri CSKA ubedljivo su savladali ekipu Kubanja, a četvrti pogodak postigao je srpski reprezentativac Zoran Tošić.

Tošić je pogodio u 66. minutu i tako postavio konačnih 4:0 za ekipu iz Moskve.

Pre njega, u prvom poluvremenu strelci su bili Zuberi i Dumbija, koji je realizovao penal u poslednjem minutu. Zbog starta u svom šesnaestercu, Bugaev je dobio direktan crveni karton.

U drugom delu igre, Bazeljuk je nastavio goleadu, pre nego što je ’Bambi’ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio konačan rezultat.

CSKA je ovom pobedom stigao do 52 boda, tri manje od drugoplasirane Lokomotive iz Moskve. Kubanj je ostao na devetom mestu sa 32 boda.

Tokom dana, Rubin iz Kazanja pobedio je rezultatom 2:1 Spartak iz Moskve, dok je moskovski Dinamo poražen od Krasnodara istim rezultatom. Marko Lomić sa jedne i Nemanja Tubić sa druge strane nisu ulazili u igru.

U subotu su pobede ostvarili Zenit i Lokomotiva, pa posle 26. kola ekipa iz Sankt Peterburga drži prvo mesto sa bodom više od Moskovljana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.