Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 22:55

Bamberg prošao kao bos po trnju

Ludvigzburg ubacio preko 100 poena

Bambergu ne ide posle ove pauze koja je nastala zbog virusa korona. Nemačka košarka se vratila, a posle Albe i Ludvigzburg je dobro otrsao Bamberg, a krajni rezultat bio je 103:74.

Sa druge strane, Ludvigzburg je u fenomenalnoj formi jer je vezao tri pobede, tako da je sa te strane ovaj trijumf i očekivan. Mada, verovatnije je bilo da razlika bude manja od ovih skoro 30 poena... Bamberg je prošao kao bos po trnju.

Da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tako biti moglo se nalsutiti na poluvremenu kada je Ludvigzburg imao prednost od 15 poena prednosti, a do kraja je ovaj tim malo po malo dizao prednost i stigao do veoma ubedljivog trijumfa.

Ludvigzburg je na ovoj utakmici bio više nego efikasan i raspoložen pa su zato čak šestorica njegovih igrača, dakle polovina sastava, imali dvocifren učinak. Najefikasniji bio je Vimbuš sa 20 poena, dok je Vejler Bab dodao 16.

Kod Bamberga bolji od drugih bili su po pravilu Heris sa 16 i Kraford sa 15 poena.

Ukoliko volite da se kladite na košarku, obratite pažnju narednih dana na Ludvigzburg.

NEMAČKA 1 - 3. KOLO

GRUPA B

Četvrtak

Frankfurt - Vehta 63:59

/Polas 16 - Simpson 19/

Ludvigsburg - Bamberg 103:74

/Vimbuš 20 - Heris 16/

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.