Baloteli svima dojadio, reagovao Rajola!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli svima dojadio, reagovao Rajola!

Traži se model koji će odgovarati obema stranama.

Mario Baloteli, trenutno napadač Nice, ali izgleda samo do januara.

Njegov menadžer Mino Rajola potvrdio je da će uskoro sesti za sto sa čelnicima Nice kako bi pregovarao o budućnosti svog klijenta.

Baloteli je nezadovoljan minutažom u Nici, ali to nije jedino na šta se žalio u poslednje vreme. Dotakao je dno kod Patrika Vijere kada se žalio njegovi saigrači ne znaju ništa i da ne mogu da povežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko uspešnih dodavanja.

Vijera ga više ne želi u timu, a Baloteli želi da se vrati u Seriju A.

Navijači Nice su ga obožavali, doneo je neke velike i neočekivane uspehe ovom klubu u protekle dve godine, ali ove sezone samo šteti timu, uostalom navikli smo na takve poteze od lude glave kakva je Super Mario.

Iskusni napadač bi mogao da obuče dres Parme, koja je ovog leta bila zainteresovana za njegovo dovođenje, ali on se tada odlučio za Marsej, sa kojim je praktično sve bilo dogovoreno, ali na kraju nije došlo do potpisivanja ugovora i Baloteli je ostao u Nici.

Spominjala se i mogućnost da pređe u Fiorentinu, ali sačekajmo januar...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.