Baloteli pokazao klasu

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli pokazao klasu

Danas je mario Baloteli bio najbolji fudbaler na terenu u meču sa Udinezeom, postigao je i vodeći gol.

Odlično je danas igrao Mario Baloteli, krenuo je od samog starta pošto ga je Siniša Mihajlović ubacio u vatru umesto Luiza Adriana koji je ostao na klupi.

U potpunosti mu je vratio.

Postigao je prelep gol iz slobodnog udarca, a nakon toga je dominirao u odnosu na defanzivce Udinezea.

Veoma retko je gubio lopte (nešto što je bilo karakteristično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njega), trudio se, želeo da njegov tim pobedi. Nešto što smo zaboravili.

Inače, Milan je danas savladao Udineze sa 3:2.

"Mi smo grupa 'fajtera' i borimo se do samog kraja, vratili smo kući veoma važna tri boda. Primili smo dva glupa gola, ali smo nastavili da se borimo zbog čega upućujem komplimente svojim saigračima.

Radim za ovaj tim, uvek sam bio takav. Znao sam da će biti težak meč jer sam očekivao da će me defanzivci provocirati. Dobio sam i žuti karton što je malo pokvarilo veče, ali sam u globalu zadovoljan svojom igrom večeras."

"Defanzivci me provociraju? Ili će dobiti žuti karton, ili će udariti u moju nogu, lopte neće videti."
, rekao je Mario Baloteli nakon meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

‘VASPITNA': Baloteli dobio po turu zbog nošalantnog ponašanja (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2015, 10:12

Fudbaleri Milana savladali su sinoć Udineze 3:2 u 5. kolu Serije A, a meč je obeležio Mario Baloteli. Napadač rosonera je prvo postigao prelep gol iz slobodnog udarca, a potom je zbog nošalantnog ponašanja dobio po turu. Balotelije je pokušao na atraktivan način pored aut linije da uposli saigrača,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.