Baloteli platio 250 hiljada funti za striptiz

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli platio 250 hiljada funti za striptiz

Trener Mančester sitija Roberto Manćini kaznio je Marija Balotelija sa 250 hiljada funti, zato što je noć uoči prvenstvene utakmice protiv Boltona posetio striptiz-bar.

Baloteliju nije pomoglo ni što je Boltonu dao gol, jer nakon što su priču provalili engleski tabloidi i to s fotografijom veselog Marija u sitne jutarnje sate s petka na subotu.Osim velike kazne, Manćini je mladom Mariju dao i besplatni savjet: "Rekao sam mu da pokuša da nađe ženu, brak bi mu pomogao, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ne znam više šta reći tom mladiću, kome se u svakom trenutku svašta može dogoditi. On je sam sebi najveći neprijatelj. Sada je još mlad, ali za par godina će videti da bez sređenog privatnog života ne može igrati na vrhunskom nivou."

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.