Baloteli, pa zar opet?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 12:03

Baloteli, pa zar opet?

Nepopravljiv je.

Sve je jasnije da je Mario Baloteli završio sa Brešom, ali izgleda da se dve strane neće rastati u najboljim odnosima.

Stigao je minulog leta kao veliko pojačanje u grad u kojem je odrastao, iznenadio je mnoge svojom odlukom, ali nije preterano blistao ove sezone.

Breša je pred ispadanjem, teško da će se izvući u nastavku sezone, a povratak u Seriju B značio bi i jasan rastanak sa Balotelijem.

Ipak, Italijan se postarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se stvari zakomplikuju, pa bi prekid saradnje sa Brešom mogao da bude prilično problematičan.

Naime, on je jutros propustio još jedan trening, isto je uradio i minule nedelje, pa je vlasnik kluba Masimo Ćelino javno izjavio da je zažalio što ga je potpisao.

U klubu priželjkuju prekid saradnje, dok bi Baloteli da odradi ugovor do kraja, iako ga još dve godine vezuje za klub, jasno je, želi da mu se isplati novac koji mu je saradnjom i obećan.

Sva je prilika da će ova priča završiti na sudu, a epilog je u svakom scenariju isti, Balotelija sledeće sezone nećemo gledati u dresu Breše.

Interesantno je da Baloteli ima zakazan individualni trening u 18h, videćemo da li će se na njemu pojaviti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.