Baloteli ne prestaje da zabavlja: Bodri Liverpul posle udisanja helijuma (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2014, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ne prestaje da zabavlja: Bodri Liverpul posle udisanja helijuma (VIDEO)

Italijanskog napadača uhvatila navijačka groznica pred gradski derbi

Mario Baloteli ozbiljno pokušava da se dopadne navijačima Liverpula, prvo je sredio frizuru tako da izgleda kao simbol kluba, a sada je kupio i simpatizere drugih klubova pošto je na internet okačio snimak sebe kako se zabavlja sa helijumom.

Italijanski napadač je posle udisanja gasa iz balona počeo da bodri svoj novi klub, a čak i njegovi najveći kritičari moraju da priznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako je ovo bila pozitivna epizoda Balotelija. Ipak, sve nas više zanima šta će uraditi na terenu, a ako verujete u pobedu Crvenih OVDE se možete kladiti da će domaćini slaviti danas protiv Evertona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.