Baloteli i Manćini, zamalo tuča!

Izvor: RTS, 03.Jan.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli i Manćini, zamalo tuča!

Ne tako davno, Mino Raiola je opisao odnos Roberta Manćinija i Marija Balotelija, kao odnos muža i žene. Slike sa poslednjeg treninga "građana" pokazuju da je u tom "braku" umalo neko izvukao deblji kraj.

Izgleda da je i Robertu Manćiniju "prekipelo". Bio je jedini koji je čuvao leđa Mariju Baloteliju, a deluje da je i tome došao kraj. 

Na današnjem treningu "građana", malo je falilo da se, uglavnom smireni Manćini i baloteli potuku naočigled ostalih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i stručnog štaba Mančester sitija. 

Čini se da Manćini nikada nije izgledao ovako besan, ali srećom, hladne glave pomoćnih trenera i fudbalera Sitija, sprečile su dvojicu Italijana da se fizički obračunaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUŽVA U SITIJU: Tuča Manćinija i Balotelija!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2013

Menadžera i svojeglavog fudbalera iz Italije razdvojio član stručnog štaba sprečivši da sukob preraste u otvorenu tuču

Nastavak na Telegraf.rs...

Baloteli stvarno nema granice...

Izvor: Press, 03.Jan.2013

Naime, Baloteli je posle jednog grubog starta nad saigračem na treningu u Sportskom centru "građana" dobio opomenu od trenera Roberta Manćinija da "smanji doživljaj". Umesto da se izvini svima i postidi se zbog nesportskog gesta, Baloteli je pred svim saigračima počeo da psuje svog zemljaka i krenuo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.