Baloteli: Srećan sam zbog povratka

Izvor: B92, 25.Avg.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Srećan sam zbog povratka

Italijanski Mario Baloteli rekao je , pošto je prošao medicinske pregled, da je srećan što se vratio u Seriju A i Milan.

Igrač Liverpula će narednih godinu dana nositi dres 'rosonera', koji će platiti 2,25 miliona evra, kao pozajmljen igrač, ali bez prava otkupa ugovora.

Baloteli je stigao u Milano, prošao je medicinske preglede u klubu za koji je već nastupao i trebalo bi samo da finalizuje dogovor sa ekipom koju s klupe predvodi Siniša Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Srećan sam što sam se vratio. Spreman sam, samo treba da počnem da treniram sa saigračima. Ne želim da pričam previše, fokusiran sam na naporan rad, jer želim da imam dobru sezonu", rekao je Baloteli.

Baloteli, koji je odrastao u Breši, na pitanje novinara da li se oseća kao kod kuće rekao: "Ne, moj dom je u Breši".

Mario je prošle sezone odigrao 16 utakmica u Premijer ligi, a postigao je samo jedan gol.

On je tokom svog prvog boravka u Milanu od 2012. do 2014. godine odigrao 54 utakmice i postigao 30 golova, a igrao je još za gradskog rivala Inter, kao i Mančester Siti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.