Baloteli: Sramotni PSŽ je kao Gengan

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: "Sramotni PSŽ je kao Gengan"

Mario Baloteli nije štedeo reči za svog rivala iz Pariza.

Mario Baloteli je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, kaže ono što misli i u tome ga niko i ništa ne može sprečiti. Čak ni novac.

On je gledao utakmicu Real Madrida i PSŽ-a, kaže po prvi put da je gledao PSŽ ove sezone.

"Možete kupiti velike igrače, ali ne možete kupiti tim. Nejmar je jedan od trojice najboljih na planeti, a kada imate jednog od trojice najboljih na svetu u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu, to može dosta toga da promeni.

Protiv Real Madrida su zaslužili da ispadnu, sramotno je gledati tim kao što je PSŽ da bude eliminisan u osmini finala. Ipak, Real Madrid je bolji",
rekao je Baloteli.

"Za mene su oni kao i Gengan, još jedan klub iz Lige 1. Ne interesuje me mnogo PSŽ, Marsej i Lion su takođe dobri timovi", rekao je on.

Baloteli je igrao protiv PSŽ-a svih 90 minuta u porazu od 2:1. Istakao je i jednog igrača u svom timu, Nici.

"Sent Maksimin ima potencijal da igra za Real Madrid. Ima kvalitet da može sa loptom da učini svašta, može preći igrača svakog trenutka. Kada ne pređe fudbalera, znači da mu je bila potrebna koncentracija. Njegov potencijal je neverovatan", rekao je Baloteli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.