Baloteli: Kurvini sinovi!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Kurvini sinovi!

Mario posle gola koji je dao Irskoj sočno opsovao, ali nije jasno koga - svog selektora ili navijače Irske

Ko kočijaš.

Koga je sočno opsovao Mario Baloteli posle fenomenalnog gola Ircima, glavna je tema u Italiji. Kontroverzni napadač azurima je osigurao prolaz u četvrtfinale, a onda je uputio nekoliko ružnih reči u pravcu klupe svog tima. Leonardo Bonući mu je odmah pritrčao i zapušio usta, ali su oni koji čitaju s usana uspeli da „provale“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dve reči: „Kurvini sinovi.“

Mnogi su skloni teoriji da je Baloteli bio ljut jer mu selektor Ćezare Prandeli nije omogućio da bude starter, a drugi trvde da je iskalio bes zbog zvižduka irskih navijača, te i zbog svega kroz šta je prolazio na ovom prvenstvu.

- Ne znam da li Baloteli ima problem sa mnom. Pitaću ga. Pričali smo o tome što nije proslavio gol, ali te stvari moraju da budu spontane. Možda momak ima problem da iskaže zadovoljstvo koje oseća u sebi - rekao je Ćezare Prandeli.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.