Baloteli: Italija je jača od Engleske

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Italija je jača od Engleske

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je danas da veruje da je Italija jača od Engleske i da će na Svetskom prvenstvu pokazati da je najbolji napadač na svetu.

Veruje u svoj tim: Mario Baloteli  

Italija će na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu igrati u grupi H sa Engleskom, Urugvajem i Kosta Rikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Mundijal je velika šansa da pokažem da sam najbolji napadač na svetu. U fudbalu je sve moguće, a posebno na Svetskom prvenstvu. Mogu samo da vam kažem da verujem da imamo bolji tim od Engleske i da smo na prethodnim turnirima imali više uspeha od njih", rekao je Baloteli italijanskim medijima.

 

Italija je četiri puta bila prvak sveta, 1934., 1938., 1982. i 2006. godina, a Engleska je jednom osvojila Mundijal 1966. Baloteli je za Italiju odigrao 29 utakmica i postigao 12 golova.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baloteli: Italija je jača od Engleske

Izvor: Dzungla.org, 13.Dec.2013

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je danas da veruje da je Italija jača od Engleske i da će na Svetskom prvenstvu pokazati da je najbolji napadač na svetu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Baloteli: Italija je jača od Engleske

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2013

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je danas da veruje da je Italija jača od Engleske i da će na Svetskom prvenstvu pokazati da je najbolji napadač na svetu... Italija će na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu igrati u grupi H sa Engleskom, Urugvajem i Kosta Rikom. "Mundijal je velika šansa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.