Balažic u Partizanu!

Izvor: Press, 03.Feb.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balažic u Partizanu!

Slovenački defanzivac dogovorio saradnju na godinu i po dana, putuje u četvrtak sa ekipom u Tursku na drugi deo priprema
Partizan je konačno doveo štopera. Slovenački fudbaler Gregor Balažic došao je u Beograd i dogovorio se sa upravom Partizana o saradnji, čime su crno-beli najverovatnije zaključili spisak pojačanja za ovaj prelazni rok.
Balažic bi u Humskoj trebalo da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ugovor na godinu i po dana, a u sredu će biti predstavljen novinarima na stadionu Partizana.
Slovenački fudbaler putovaće sa ekipom u četvrtak na drugi deo pripreme u tursku Antaliju i trebalo bi da predstavlja ozbiljno pojačanje za bedem ispred golmana Milana Lukača.

 
Ekipu Partizana na kraju  prvog dela sezone napustio je Vojislav Stanković i od tada su crno-beli bili u potrazi za štoperom.
Pre Balažica, vicešampion Srbije doveo je Stefana Babovića i Ivana Bandalovski, dok je Humsku napustio Ismael Beko Fofana koji je otišao na pozajmicu u kineski Đindao..
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov ultimatum Pantiću: Imaš vremena do podne da se izjasniš o novom ugovoru!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2015

Crno-beli u sredu u Zemunelu igraju kontrolni meč sa Siđelićem, a u četvrtak opet putuju u Tursku na drugi deo priprema..Partizan je odlučio da pruži poslednju šansu talentovanom vezisti Danilu Pantiću. Klub iz Humske ponudio je igraču novi ugovor i dao mu rok do srede u podne da se izjasne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Slovenac u Humskoj: Došao sam da vratim Partizanu ono što mu pripada!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2015, 16:03

Još jedan Slovenac, od srede je i zvanično član Partizana. Defanzivac Gregor Balažic (nije Balažič, zapamtite), rođen 1988. godine defnitivno je novi igrač srpskog vicešampiona sa kojim će ići na drugu fazu pripremu u Tursku. Predstavljenjem u Humskoj, važno pojačanje za četu Marka Nikolića...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.