Balak očekuje brz povratak

Izvor: B92, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balak očekuje brz povratak



Fudbaler engleskog Čelsija, Nemac Mihael Balak izrazio je očekivanje da će se na teren vratiti sledećeg meseca potpuno oporavljen posle dužeg odsutva zbog povrede.

"Odlično napredujem. Počeo sam da treniram prošle nedelje i izgleda da ću u decembru moći da se vratim", rekao je Balak nemačkoj televiziji.

Balak, koji je takodje kapiten nemačke reprezentacije, ne igra od 22. aprila, kada je povredio članak. On je operisao nogu, pa ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije ni igrao.

Tridesetjednogodišnji vezni igrač ne želi da odredi tačan datum kada bi želeo da se vrati. "Idem nedelju po nedelju, videćemo. Ne želim da preciziram datum", kazao je on.

Balak je trenutno u Frankfurtu na Majni na sastanku reprezentacije Nemačke, koja se dogovara oko bonusa za Evropsko prvenstvo 2008. godine. On će se već večeras vratiti u London, gde će nastaviti da trenira sa Čelsijem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.