Balak: Bićemo pravi posle meča sa Srbijom

Izvor: Blic, 29.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balak: Bićemo pravi posle meča sa Srbijom

Kapiten nemačke reprezentacije Mihael Balak izjavio je da na EP ima dosta ekipa koje su realno jače od Nemačke i istakao da neće biti problema ukoliko "panceri" demonstriraju jak karakter i timski duh.



Nemačka je u utorak odigrala tek 2:2 sa reprezentacijom Belorusije uprkos činjenici da je u dva navrata imala vođstvo.

"Ne želim da se pravdam, ali mislim da su pripreme u kampu bile veoma jake i da su igrači bili veoma umorni. Sigran sam da ćemo biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pravoj formi pred start turnira, a prva će to osetiti Srbija. Mislim da ćete na tom meču videti drugačiju Nemačku", rekao je Balak, a zatim se osvrnuo i na sam turnir.

"Kada pogledam našu grupu mislim da možemo do četvrtfinala. Ima dosta ekipa koje su za nijansu kvalitetnije od nas na tehničkom i individualnom planu, ali naš entuzijazam i timski duh može da se nosi sa tim parametrima", istakao je vezista Čelsija. Nemačka u subotu u Gelzenkirhenu igra prijateljski meč protiv Srbije što je i poslednja provera trostrukog prvaka Evrope pred početak završnog turnira.

Nemačka će u grupi B igrati protiv Hrvatske, Poljska i Austrije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.