Bakić ponovo u Metalcu!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakić ponovo u Metalcu!

Braća Đukanović su odlučila da po treći put poverenje ukažu iskusnom Podgoričaninu Bojanu Bakiću (29, 197). Ugovor je potpisan na godinu, sa mogućnošću produžetka i 2013. Angažovanjem Bakića Metalac je potvrdio da ne odustaje od zacrtanog cilja, plasmana u Superligu. Bakić pravo nastupa za novi – stari klub ima već u sledećem kolu. U subotu, kada Metalac gostuje Vojvodini Srbijagas u Novom Sadu.

Bakić je debitovao u Metalcu 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Superligi. Crnogorski internacionalac, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore, uspešno se snalazi na pozicijama jedan, dva, i tri. Tokom karijere je igrao u Budućnosti, Olimpiji, Hemofarmu, Letoniji i Ukrajini. U protekloj sezoni baš zahvaljujući dobrim partijama Bakića, koji je na svakom meču ubacivao u proseku po 24,3 poena, Metalac je izbegao preseljenje u niži ring.
Pošto su popunili spoljnu liniju, Valjevci se sada „bacaju“ na rešavanje problema na poziciji pet.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bojan Bakić treći put u Metalcu

Izvor: Press, 15.Nov.2012

Crnogorski internacionalac, bek Bojan Bakić (29, 197) je registrovan za ekipu prvoligaša Metalca iz Valjeva..Bakiću je to treći povratak u Valjevo, posle sezone 2011/2012. kada je za Metalac igrao u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS), odnosno 2010. kada je bio pojačanje za Superligu Srbije...U prošloj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.