Bakić napustio, Veljković pojačao Mladost

Izvor: MVP.rs, 08.Dec.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakić napustio, Veljković pojačao Mladost

Promene u beogradskom prvoligašu.

Ekipa Mladosti Admiral, koja se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Prve muške lige Srbije, je ostala bez jednog od svojih najboljih igrača. Boris Bakić (30, 194) pronašao je angažman u ABA ligi. On će do kraja tekuće sezone braniti boje Mornara iz Bara. U dosadašnjem toku karijere Bakić je nastupao za Budućnost, Partizan, Crvenu zvezdu, Radnički iz Kragujevca, MZT, Igokeu, Metalac, Pitešti i Mladost. Teške povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << su u velikoj meri odredile tok njege karijere.

Sa druge strane, Mladost je ojačala unutrašnje pozicije. U njihove redove je stigao Milenko Veljković (21, 215), mladi centar Mega Leksa. Veljković će nostiti dres Zemunaca do kraja tekuće sezone.

(foto: KK Mega Leks)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.