Bajković pojačava srpsku koloniju u Francuskoj?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajković pojačava srpsku koloniju u Francuskoj?

Lirs ima još manje od mesec dana da proda našeg golmana ili će morati da ga pusti bez obeštećenja

Posle debitantske sezone u inostranstvu, srpski golman Boban Bajković može da bude zadovoljan. Izborio je opstanak sa Lirsom u belgijskoj Pro ligi, bio jedan od najboljih pojedinaca u klubu i čini se da je došlo vreme za korak napred. Bajković sa Lirsom ima dogovor da mu oni nađu novi klub do 30. juna i zarade na obeštećenju. U suprotnom, dobija čiste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << papire da kao slobodan igrač ode u neki drugi klub.

Kako danas javljaju francuski mediji, potencijalna destinacija Bajkovića bi mogao da bude francuski prvoligaš Tuluz. Popularni Bajko bi mogao da pojača srpsku koloniju koju čine Pešić, Spajić, Ninkov i Veškovac.

Tuluz traži golmana, a prva želja je talentovani Alfons Areola iz Pari Sen Žermen. Ovaj mladi golman je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama u Lansu i Bastiji, a Sveci planiraju da ga opet šalju na pozajmicu. Areola je jedan od talentovanijih golmana u Francuskoj i bio je jedan od najzaslužnijih za titulu Francuza na Mundijalitu pre dve godine.

Tuluz želi da ga pozajmi od PSŽ, ali mu se ne daju baš najbolje šanse jer Areola želi u jači klub. U međuvremeniu, Tuluz je ostao bez rezervnog golmana Zaharije Bušea koji ide u Okser, dok standardna jedinica Ali Ahamada nije ostavio dobar utisak prošle sezone i klub želi novog golmana.

Bajković je rezervna opcija u slučaju da ne dođe Areola. Srpski golman je ponuđen čelnicima Tuluza i oni razmišljaju o njegovom angažmanu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ PRO LIGE U LIGU 1: Bajko pakuje kofere?

Izvor: HotSport.rs, 04.Jun.2015

Iskusni čuvar mreže Boban Bajković je pre godinu dana napustio Marakanu i otisnuo se iu inostranstvo, a ovog leta bi Belgiju mogao da zameni Francuskim.. . Bajković je sa Lirsom izborio opstanak u belgijskoj Pro ligi, a klub ima rok do kraja meseca da ga proda i nešto zaradi od njega ili da ga posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.