Bajkeri i prijatelji za Mionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri i prijatelji za Mionu

Ove subote 16.09. sa početkom u 20 časova, novosadski bajkeri organizuju humanitarnu rock žurku.

Žurka će biti organizovana u prostorijama Moto kampa Route 6, u Sremskoj Kamenici, Karađorđeva 23, preko puta nekadašnje okretnice.

Na žurci će se skupljati sretstva za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinović iz Bačke Palanke, koja boluje od akutne leukemije i za transplanraciju koštane srži u Italiji je potrebno skupiti 125.000 evra.

Za dobro raspoloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se pobrinuti dragi prijatelji muzičari „Under Hammer", „Veliki odmor" i DJ Dejan Pajić Pako.

Pozivaju se svi bajkeri, kao i svi ostali ljudi dobre volje i ljubitelji dobre rock muzike da se pridruže i pokažu svoju humanost.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da se pridruže veseloj družini, a želeli bi da pomognu, mogu poslati SMS poruku sadržaja 346 na broj 3030 i tako donirati 200 dinara za Mionino lečenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U subotu humanitarna žurka novosadskih bajkera za pomoć Mioni Kojadinović

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2017, 10:51

Novosadski bajkeri u subotu, 16. septembra organizuju humanitarnu rok žurku za pomoć u lečenju dvoipogodišnje Mione Kojadinović iz Bačke Palanke koja boluje od leukemije...Žurka će biti organizovana u prostorijama Moto kampa "Route 6" u Sremskoj Kamenici, Karađorđeva 23, preko puta nekadašnje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.