Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju

Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju



Dva dana posle odlaska iz Crvene zvezde, Dušan Bajević se oglasio i to u grčkim medijima. Podsetimo, Bajević je u subotu napustio Zvezdu posle nešto više od jedne polusezone, tako što je posle skandiranja navijača ustao sa klupe i otišao u svlačionicu tokom utakmice sa Vojvodinom, koju je Zvezda izgubila sa 3:0. "Otišao sam zato što ne dozvoljavam da me psuju. Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad", rekao je Bajević za grčki list Sport time. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Većina sportskih medija u Grčkoj, gde je Bajević zabeležio najveće uspehe u trenerskoj karijeri, ispratilo je u nedelju njegov odlazak iz Crvene zvezde, uz podsećanje da srpskom treneru to nije prvi put da je napustio jedan klub na takav način.

Naime, tokom boravka u atinskom AEK-u, Bajević je 2004, takođe nakon skandiranja navijača, otišao u svlačionicu i podneo ostavku, i to još u prvom poluvremenu.

Bajević je dodao da do kraja sezone ne planira novi angažman.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.