Bajernu majstorica

Izvor: MVP.rs, 20.Maj.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajernu majstorica

Poznati su svi učesnici polufinala Bundeslige.

Teže od očekivanog, košarkaši Bajerna iz Minhena plasirali su se među četiri najbolje ekipe Bundeslige. Oni su u majstorici za prolazak u drugu rundu savladali Ludvigzburg na svom parketu sa 87:76.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Anton Gavel sa 24 poena (7/8 iz igre) i pet asistencija, a pratio ga je Nihad Đedović sa 18 pogodaka. Duško Savanović nije nastupio na ovoj utakmici, koju je Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prelomio u trećoj deonici dobivši je rezultatom 22:11.

U poraženom timu se istakao sjajni Jon Brokman sa 23 poena i 13 skokova, dok je nešto slabiji od njega bio Rojs O'Nil sa 20 pogodaka.

Ovim trijumfom Bajern je izborio seriju sa favorizovanim Brose Basketsom u polufinalu. Priliku da napravi podvig imaće već za dva dana, 22. maja. Drugo polufinale, između Frankfurta i Ulma, počinje večeras u 20 časova.

 

Parovi polufinala:

Brose Basket (1) - Bajern Minhen (4)

Frankfurt (3) - Ulm (7)

(foto: tagesspiegel.de)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.