Bajern traži zamenu za Olića

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern traži zamenu za Olića

Predsednik minhenskog Bajerna Karl–Hajnc Rumenige rekao je da će taj klub možda dovesti novog napadača da zameni povređenog Ivicu Olića.

Povreda Olića nas je ostavila samo sa dva zdrava napadača. Videćemo da li ćemo morati da uradimo nešto po tom pitanju – rekao je Rumenige.
Hrvatski reprezentativac biće odsutan između mesec i po i dva zbog povrede kuka koju je zaradio u subotnjoj prvenstvenoj pobedi 5:0 nad Hamburgom.
Olić je postigao peti gol za Bajern, a pre toga se tek nedavno vratio posle devet meseci odsustva zbog povrede kolena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bajern kupuje još napadača

Izvor: RTS, 22.Avg.2011

Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da će taj fudbalski klub možda dovesti novog napadača da zameni povređenog Ivicu Olića. .."Povreda Olića nas je ostavila samo sa dva zdrava napadača. Videćemo da li ćemo morati da uradimo nešto po tom pitanju", rekao je Rumenige...Hrvatski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.