Bajern sluša ponude za Boatenga

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern sluša ponude za Boatenga

Nemački defanzivac Žerom Boateng mogao bi da bude na izlaznim vratima šampiona Nemačke Bajerna, pošto je predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige potvrdio da će klub biti otvoren za ponude za 29-godišnjeg fudbalera.

Boateng je prethodnog meseca priznao da je razmišljao da se još jednom u karijeri okuša u inostranstvu, budući da je Boateng igrao u Mančester Sitiju u sezoni 2010/2011, ali prilično neuspešno.

Gradski rival Sitija Mančester Junajted iskazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << interesovanje ka trofejnom štoperu, a Rumenige je rekao da klub neće sprečavati Boatenga da napusti klub, ukoliko to bude želeo.

Pričao sam sa njegovim agentom i on me je obavestio da će Žerom uzeti u razmatranje ponude drugih klubova. Nije tajna da imamo minimalnu cenu za njega i da nije mala, ali smo svesni da Žerom razmišlja i o odlasku“, rekao je Rumenige.

On our way to the 2nd training #DieMannschaft#zsmmn@MesutOzil1088@DFB_Teampic.twitter.com/Lu3GmP1fZi

Boateng se prethodne tri sezone mučio sa povredama, a kraj prethodne sezone propustio je zbog povrede zadnje lože, mada ga je nacionalni selektor Joakim Lev uvrstio u tim koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Boateng je u dosadašnjem toku karijere nastupao za belinsku Hertu, Hamburger SV i Bajern, uz spomenuti izlet u Premijer ligu u Mančester Sitiju.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.