Bajern otpustio Kana i Salihamidžića

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 18:37

Bajern otpustio Kana i Salihamidžića

Žive legende kluba dobile su otkaz po završetku sezone, iako su fudbaleri minhenskog Bajerna osvojili šampionsku titulu u Bundesligi.

Borusija iz Dortmunda je imala dva boda prednosti u odnosu na Bajern i meč kod kuće protiv Majnca i sve je ličilo na to da će biti novi šampioni, ali...

Borusija nije izdržala, remizirala je sa Majncom pred svojim navijačima u poslednjem kolu dok je Bajern golom Musijale u 90. minutu osvojio šampionsku titulu.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice je loše vesti dobio Oliver Kan, pošto je nekada čuveni nemački golman dobio otkaz i više neće biti direktor minhenskog Bajerna.

Takođe, sa njim je otišao i Hasan Salihamidžić, koji je imao funkciju sportskog direktora. Kan nije bio na meču protiv Kelna, a zanimljivo je da su Bavarci osvojili 11. titulu u nizu i onda smenili rukovodstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.