Bajern odredio cenu za Boatenga, gde je popust tu su i Italijani!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern odredio cenu za Boatenga, gde je popust tu su i Italijani!

Minhenski klub neće praviti problem u izboru nove sredine iskusnog defanzivca.

Žerom Boateng će ovog leta završiti svoju misiju Bajernu, minhenski klub mu je to saopštio na kraju sezone.

Od tog trenutka krenule su spekulacije oko toga gde će iskusni defanzivac nastaviti karijeru, a izdvojila su se sva italijanska kluba.

Bild piše da su Juventus i Inter zainteresovani za dovođenje Boatenga kojeg takođe žele i Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nemac ove godine puni 31, može se reći da ulazi u najbolje fudbalske godine, ali prethodne sezone se mučio sa povredom koja ga je često odvajala od terena.

Tako je i izgubio poverenje Nika Kovača koji ne računa ozbiljno na njega, a Bajern je zacrtao cenu od 15 miliona evra.

Ukoliko uspe da povrati prepoznatljivu formu, nema sumnje da bi novi poslodavac itekako pogodio sa Boatengom. Setite se da je pre samo nekoliko godina koštao četiri puta više...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.