Bajern nemoćan pred Čelsijem

Izvor: B92, 16.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern nemoćan pred Čelsijem



Uprava Bajerna priznala je da neće biti u stanju da zadrži Balaka u svojim redovima, ukoliko Čelsi odluči da dovede tog igrača.

Nemcu na kraju sezone ističe ugovor.

Balakov agent je istakao želju svog klijenta da se preseli u zapadni London, kao i to da je Čelsi u mogućnosti da ponudi veliku sumu novca.

U Bajernu nisu odustali od želje da zadrže Balaka, ali je komercijalni direktor Uli Henes izjavio da oni neće moći da odgovore na Balakov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahtev za povećanje plate na 120000 funti nedeljno.

"Ako dobije ponudu od Čelsija, nema šanse da im pariramo", rekao je Henes.

"Postoji jedan klub na svetu sa kojim ne možemo da se borimo, a to je klub iz Londona. I to samo na planu finansija, gde smo slabiji od njih. Ako gospodin Abramovič želi igrača, uvek će naći način da ostvari svoju želju. Ja nemam problem sa tim. To je moć novca", izjavio je Uli Henes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.