Bajern ne želi Južnoamerikance

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ne želi Južnoamerikance

Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da taj klub ne planira da u budućnosti dovodi mlade fudbalere iz Južne Amerike, preneli su nemački mediji.
Nema smisla da to više radimo. Klub će se u narednom periodu osloniti na sopstvene snage i podmladak – rekao je Rumenge, a preneo „Bild”.
U prethodnom periodu Argentinac Hoze Ernesto Sosa i Paragvajac Hulio dos Santos nisu uspeli da se nametnu u Minhenu, dok je Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Breno ostao u klubu, ali dosta vremena provodi na klupi.
Breno je krajem septembra uhapšen zbog sumnje da je namerno zapalio sopstvenu kuću kako bi dobio novac od osiguranja, ali je ubrzo oslobođen.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.