Bajern ne odustaje, nova ponuda otišla na Bridž!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ne odustaje, nova ponuda otišla na "Bridž"!

Rešeni su u minhenskom Bajernu da izguraju transfer talentovanog fudbalera Čelsija i to potvrđuje najnovija ponuda koja je otišla na "Stamford Bridž".

Nameračili su se Bavarci na krilnog fudbalera Čelsija Kaluma Hadson-Odoija (18) i više nema dileme da će učiniti sve da već u januarskom prelaznom roku dovedu ovog talentovanog igrača na "Alijanc Arenu".

"Skaj Sports" prenosi da je Bajern nakon dve odbijene ponude danas uputio i treću, "težu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za oko 10 miliona evra u odnosu na prethodnu.

Šampion Nemačke najpre je ponudio 15 miliona evra, zatim 22 miliona, a najnovija ponuda "teška" je 33 miliona evra!

Ono što najnoviju ponudu dodatno čini primamljivom jesu klauzule prema kojima bi Čelsi mogao da zaradi dodatni novac u budućnosti, ali nema detalja o kojoj se svoti novca radi i šta je neophodno da se ostvari da bi klauzule bile aktivirane.

Kalum Hadson-Odoi ima još godinu i po dana ugovora sa Čelsijem, a juče je saznao da će mu na leto stići velika konkurencija u liku Kristijana Pulišića. Upravo bi to moglo da utiče na odluku da u dogovoru sa klubom pronađe najbolje rešenje za realizaciju transfera.

Hadson-Odoi je od dolaska Mauricija Sarija upisao samo šest nastupa u dresu Čelsija, a u sredu veče nije bio ni na klupi u duelu sa Sautemptonom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.