Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 23:06

Bajern na konopcima

Ludvigzburg dobio prvi duel i iznenadio favorita - 87:83

Igra opasno Ludvigzburg posle nastavka Bundeslige i to se ponovo pokazalo. Čak ni Bajern nije uspeo da mu stane na put, pa je u prvoj utakmici četvrtfinala Bajern došao blizu ispadanja jer je izgubio prvi meč sa 83:87. Veliki trijumf za Ludvigzburg.

Da će tako biti moglo se naslutiti već u prvoj deonici koju je Ludvigzburg dobio sa šest poena razlike, mada su Bavarci imali spreman odogvor.

U poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deonicu se ušlo s prednošću Bajerna, ali je onda ovaj sastav pao fizički, protivnik je to znao da iskoristi i da dobije poslednju deonicu sa 28:18 što je bilo dovoljno za pobedu.

Markos Najt bio je glavni igrač pobedničke ekipe sa 17 poena, a imao je i 11 skokova, dok je Hans Brase bio najefikasniji sa 18 poena.

Danilo Bartel je vodio Bajern sa 20 poena i četiri skoka, dok je Ti Džej Brej imao 12 poena i pet skokova. U sledećoj utakmici će Bajern tražiti da se vrati iz minusa od četiri poena.

Revanš ovih timova na programu je za dva dana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.