Bajern kreće po Davida de Heu

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 22:42

Bajern kreće po Davida de Heu

Bajern je zainteresovan za španskog golmana Davida de Heu, koji bi trebalo da zameni Manuela Nojera, prenose nemački mediji.

Nojer je operisan krajem prošle godine, pošto je slomio nogu na skijanju.

Nemački mediji navode da je Nojer trebalo da se oporavi do početka nove sezone, ali je golman Bajerna u ponedeljak podvrgnut operaciji uklanjanja metalnih implanta iz noge zbog čega će pauzirati do kraja godine.

Nojera je na golu Bajerna u drugom delu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone menjao Jan Zomer, koji nastavlja karijeru u Interu.

Nemački mediji tvrde da će kapiten Bajerna tek početkom godine moći da se vrati na teren, a njega će najverovatnije da zameni Sven Ulrih.

Međutim, rukovodstvo Bajerna želi da za narednu sezonu obezbedi kvalitetnog golmana, a izbor je pao na De Heu, koji je trenutno bez angažmana, pošto je na kraju sezone napustio Mančester junajted.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.