Bajern ispustio pobedu

Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ispustio pobedu



U nedelju popodne kompletirano je 25. kolo Bundes lige, Bajern i Verder odirali su nerešeno 1:1, dok se meč između Hamburga i Bajer Leverkuzen završio bez golova.

’Bavarci’ su propustili veliku priliku da se uključe u borbu za titulu, pošto su bili bolji rival tokom većeg dela susreta i došli u vođstvo golom Lukasa Podolskog u 7. minutu, nakon lepe akcije Švajnštajgera i Van Bomela.

Potom je tim Otmar Hicfilda imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko prilika da reši pitanje pobednika i nije ih iskoristio, a kazna je usledila u 66. minutu. Golman Bajerna Oliver Kan bespotrebno je istrčao posle jednog dodavanja Fringsa, Hugo Almeida ga je lobovao, a gol je potvrdio Markus Rozenberg.

Hasan Salihamidžić je bio u šansi da donese svom timu sva tri boda, kada je lepom varkom izbacio iz igre odbranu Verdera, ali je šutirao pored gola Tima Vizea sa 10 metara iskosa sa desne strane.

Hamburg je prekinuo niz od četiri pobede, pošto je na AOL Areni remizirao sa Leverkuzenom. Najveću priliku propustio je Rafael van der Vart, kome je golman gostiju Rene Adler odbranio penal u 70. minutu.

Šalke je prvi na tabeli sa 50 bodova, drugi je Verder sa 47, Štutgart ima bod manje, a na četvrtoj poziciji je Bajern sa 44 boda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.