Bajern i Barselona zainteresovani za mladog nemačkog fudbalera

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 23:28

Bajern i Barselona zainteresovani za mladog nemačkog fudbalera

Čelnici Bajerna i Barselone zainteresovani su za mladog fudbalera Bajera iz Leverkuzena i nemačkog reprezentativca Florijana Virca.

Virc (20) ima ugovor sa Bajerom do juna 2027. godine, a Transfermarkt procenjuje da mladi nemački fudbaler vredi oko 85 miliona evra.

On može da igra na poziciji veznog fudbalera, ali i kao krilni napadač.

Nemački mediji prenose da skauti Barselone već neko vreme prate igre Virca, ali se u trku za angažovanje fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe iz Leverkuzena uključio i Bajern.

Stručni štab Bajerna navodno planira da gradi igru u budućnosti oko Virca i Džamala Musijale, koji je u Minhen stigao 2019. godine iz Čelsija.

Virc je za klub iz Leverkuzena odigrao 113 utakmica i postigao je 26 golova, dok je za reprezentaciju Nemačke nastupio na 11 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.