Bajern dovodi mladog Francuza i obara rekord Bundeslige

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 16:22

Bajern dovodi mladog Francuza i obara rekord Bundeslige

Francuski fudbalr Randal Kolo Muani biće prvo pojačanje Bajerna iz Minhena za sledeću sezonu.

Oliver Kan i Hasan Salihamidžić su u načelu dogovorili sve oko dolaska mladog fudbalera Ajntrahta, koji je zbog ponude ekipe iz Minhena odbio Mančester junajted.

Bajern bi za ovaj transfer trabalo da izdvoji fisnih 80 miliona, dok na ime bonusa će biti još 20 miliona, ako se aktivira nekoliko klauzula. Ako se to desi u tom slučaju bi Bajern oborio rekord po veličini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekog transfera u Bundesligi.

Do sada je taj rekord držao Lukas Ernands kada je Bajern njegov dolazak iz Atletiko Madrida platio 80 miliona evra.

Ako se ovaj transfer realizuje i Kolo Muani bude prvo pojačanje ekipe iz Minhena, gotovo je sigurno da to znači da će Sadio Mane napustiti Nemačku. Senegalac bi mogao da se vratio u Premijer ligu, a kao glavni kandidat za novi klub Manea se najviše spominje Čelsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.