Bajern dovodi Freja

Izvor: B92, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern dovodi Freja



Uprava nemačkog Bajerna iz Minhena počela je pregovore sa francuskim golmanom, članom italijanske Fiorenitne Sebastijanom Frejom, objavili su bavarski mediji. Lokalni novinari tvrde da čelnici najtrofejnijeg nemačkog kluba smatraju da jedino Frej može adekvatno da zameni 38. godišnjeg Olivera Kana, koji se oporavlja od povrede lakta.

Frej, kako se navodi, ima ugovor sa Fiorenitnom do 2013. godine, a veliko interesovanje za njega pokazao je i aktuelni prvak Evrope Milan.

Bajern ima odličnu saradnju sa Fiorentinom i ove godine je već angažovao najboljeg strelca tog kluba, golgetera Luku Tonija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.