Bajern doveo pojačanje iz Verdera (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern doveo pojačanje iz Verdera (foto)

Gotov je transfer, mladi fudbaler će ubuduće nositi dres Bajerna iz Minhena.

Igrate li najnovijeg menadžera?

Onda ste verovatno čuli za Luisa Poznanskog, fudbalera Verdera iz Bremena koji je od danas postao novi igrač šampiona Nemačke, Bajerna iz Minhena.

Ovaj momak igra na poziciji levog beka, ima samo 16 godina, a zanimljivo je i da ima dvojno državljanstvo, Poljske i Nemačke.

Pored pozicije levog beka, do sada je mogao da odgovori i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozicijama štopera, a snalazi se i u veznom redu kao levi vezni.

Sudeći po menadžeru, postaće strašan igrač, a na njemu je da to i dokaže u narednom periodu.

Bayern complete the signing of U17 German international Louis Poznanski from Werder Bremen. Poznanski is 16 and plays as a left-back. pic.twitter.com/9Zzzu0NIvq

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) January 17, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.