Bajern - Poljak umesto Poljaka!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern - Poljak umesto Poljaka!

Senzacija iz Italije bi mogla da bude zamena za Levu narednog leta...

Italija priča o Krištofu Pjateku. Neverovatne partije Đenovinog bombardera su jasno pokrenule spekulacije o transferu u veći klub, pominje se da Juve ima prednost jer može da ponudi nekoliko igrača Đenovi kao deo sporazuma, ali realno, Pjatek teško da bi mogao da računa na neku minutažu u redovima šampiona.

Do sada, Pjateka su gledali Barsa, Everton i Lion, ali sada je u igru ušao Bajern.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Oni nameravaju da prodaju Levandovskog, odnosno ispune mu želju da ode, narednog leta, a među igračima koje gledaju je i Pjatek. U sredu su bili na utakmici protiv Kjeva, jasno, Pjatek je dao gol, šesti u šampionatu, u šest mečeva računajuči i italijanski kup, postigao je 10 golova.

Inače, Đenova ga je platila 4 miliona evra, navodno neće ni razmatrati ponude ispod 30 miliona, iako je Juventus prema pisanju medija ponudio 20 miliona i da ga ostave još godinu i po na "Marasiju".

Pjatek ima 23 godine, debitovao je za reprezentaciju, igrao par godina za mladu nacionalnu selekciju Poljske, a u Italiju je stigao iz Krakovije, dok je ranije nosio dres Zaglebja. U Krakoviji je prošle sezone pogodio 21 put mrežu u poljskom šampionatu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.